Liepos mėnesio VINILO RITMAI rekomendacija

Abbey Road: 50th Anniversary Edition albumo nuotrauka Thriller albumo nuotrauka German TV Broadcast albumo nuotrauka

Vasarai pamažu perkopiant į antrąją pusę, siūlome padžiuginti savo ausis ir sielas trijų muzikos genijų kūriniais, užkariavusiais milijonus širdžių visame pasaulyje. The Beatles, Michael Jackson ir Sade yra trys muzikinės legendos, kurios neabejotinai paliko gilų pėdsaką populiariosios muzikos istorijoje. The Beatles albumas „Abbey Road“, Michael Jackson „Thriller“ ir Sade „German TV Broadcast“, tai išskirtiniai muzikiniai darbai, atspindintys savo atlikėjų genialumą ir įtaką muzikos pasauliui.

Britų muzikos grupė The Beatles, susikūrę 1960-aisiais, sukėlė roko muzikos revoliuciją ir tapo pasauline sensacija. „Abbey Road“, išleistas 1969 metais, yra paskutinis studijinis The Beatles albumas, kuris žavi savo muzikalumu ir įvairiapusiškumu. Tokie kūriniai kaip „Come Together“ ir „Here Comes the Sun“ iki šiol yra laikomi klasika. Tuo tarpu kitos legendinės britų grupės Sade įrašas „German TV Broadcast“ nėra tradicinis albumas, bet yra ypatingas dėl savo intymumo ir tiesioginės atlikimo kokybės. Šiame pasirodyme grupės vokalistė bei dainų autorė Sade Adu demonstruoja savo sodrų balsą ir emocinę interpretaciją, atliekant tokius hitus kaip „Smooth Operator“ ir „Your Love Is King“.

Michael Jackson, tituluojamas "Pop karaliumi," tapo ikona dėka savo unikalaus balso, šokių judesių ir nepamirštamų hitų. Jo muzikinis talentas ir sceniškumas įkvėpė daugelį ir pakeitė pop muzikos standartus. Įrašas „Thriller“, išleistas 1982 metais, yra neabejotinai vienas sėkmingiausių ir įtakingiausių albumų istorijoje, pelnęs pasaulinę šlovę su tokiais hitais kaip „Billie Jean“, „Beat It“ ir „Thriller“. Šis albumas suformavo pop muzikos standartus ir tapo kultūros fenomenu, padėdamas Jackson'ui įtvirtinti „Pop karaliaus“ statusą.

32,00 €
Maksimalus prekės kiekis krepšelyje
26,00 €
Maksimalus prekės kiekis krepšelyje
22,00 €
Maksimalus prekės kiekis krepšelyje