Birželio mėnesio VINILO RITMAI rekomendacija

Paranoid albumo nuotrauka Sin After Sin (reissue) albumo nuotrauka 72 Seasons albumo nuotrauka

Vasarą pasitinkame su griausmu! Birželio mėnesio rekomendacijos rubrikoje pristatome tris sunkiosios muzikos galiūnus – Judas Priest, Black Sabbath ir Metallica. Pastaroji grupė, praėjusių metų balandį pristatė naujausią savo albumą „72 Seasons“ ir nudžiugino savo gausią gerbėjų armiją dar 12 naujų kūrinių. Albumas pasirodė praėjus net 7 metams po paskutiniojo studijinio albumo išleidimo. Kad 1981-aisiais metais į vieną garsiausių pasaulyje grupių susibūrę vyrukai dar ir šiandien savyje turi gausybę parako, įsitikinsite ne kartą, klausydami šio puikaus grupės Metallica albumo.

Tuo tarpu kiti du mūsų rekomenduojami albumai dienos šviesą išvydo dar 8-ajame dešimtmetyje. Sunkiojo metalo pionierių Black Sabbath albumas „Paranoid“ laikomas ne tik sėkmingiausiu grupės leidinių, bet ir padaręs didžiulę įtaką sunkiojo metalo žanro raidai. 2017-aisiais albumas pasiekė pirmąją „Rolling Stone“ 100 geriausių visų laikų metalo albumų sąrašo vietą, o 2020 m. –užėmė139 vietą „500 geriausių visų laikų albumų“ sąraše. "Sin After Sin" yra trečiasis studijinis britų sunkiojo metalo grupės Judas Priest albumas, išleistas 1977 m. balandžio 8 d. Šis albumas laikomas vienu iš kertinių grupės darbų, žyminčių jų perėjimą nuo ankstesnių, labiau progresyvių roko muzikos garsų prie sunkesnio ir greitesnio heavy metal stiliaus, kuris tapo grupės skiriamuoju ženklu ateinančiais metais.

Katu su pirmuoju vasaros mėnesiu neretai startuoja ir pirmieji sunkiosios muzikos festivaliai, kuriuose galbūt nebūtinai išvysime sunkiosios muzikos legendas, bet neabejotinai išgirsime 7/8-ojo dešimtmečių įkvėpto skambesio atgarsių šių dienų muzikos atlikėjų kūriniuose. Tad kviečiame mėgautis metalo galybe, prieš kurią kartais sugriaudėjanti perkūnija tikrai nebebaugins.

30,00 €
Maksimalus prekės kiekis krepšelyje
24,00 €
Maksimalus prekės kiekis krepšelyje
47,00 €
Išparduota