Gegužės mėnesio VINILO RITMAI rekomendacija

Music Of The Spheres albumo nuotrauka Guardians Of The Galaxy Vol 3: Awesome Mix Vol 3 albumo nuotrauka Planet Her (Deluxe Edition) albumo nuotrauka

Šį mėnesį kviečiame paklaidžioti po fikcines kosmoso platybes. Pristatome tris albumus, vinilinių plokštelių formatu, kuriuos įkvėpė išgalvotos planetos, planetų sistemos ar net galaktikos! Jūs sakote “Riba - tik dangus”, tačiau šio mėnesio ritmų herojai įrodo, jog net dangus nėra riba. O mes galime patvirtinti, jog šių garso įrašų kūrėjai savo fantazijos, kūrybiškumo ir išradingumo neapriboja niekuo.

Britų roko grupės COLDPLAY albumas „Music Of The Spheres“ pavadintas pagal fikcinę planetų sistemą „Sferos“ (ang. The Spheres), kurią sudaro devynios planetos, trys natūralūs palydovai, žvaigždė ir ūkas, o kiekvienas iš jų atitinka tam tikrą įrašo takelį. Tokia graži idėja suteikia kūriniams paslaptingumo, kosminės didybės ir nežinomybės žavesio. Tuo tarpu amerikiečių reperė ir dainininkė DOJA CAT savo trečiajam studijiniam albumui dedikavo planetą „Planet Her“ pavadinimu. ATlikėja skuba paaiškinti, jog šiuo albumu ir išgalvotos planetos pavadinimu, ji nesistengia propaguoti feministinių idėjų, o atvirkščiai - Jos planetoje vietos užteks visiems! „Guardians Of The Galaxy Vol 3: Awesome Mix Vol 3“ garso takelių rinkiniu viskas vyksta atvirkščiai. Šiuo įrašu, kartu su fantastinio filmo „Galaktikos sergėtojai“ veikėju Peter Quill kviečiama bent trumpam iš neaprėpiamos galaktikos platybių sugrįžti į žemę ir pasimėgauti nostalgiška muzika.

Šie albumai patiks ne tik fantastikos gerbėjams. Visi trys įrašai puikiai papildo kievieno muzikos mylėtojo vinilinių plokštelių kolekciją, kadangi grožis slypi ne tik kūriniuose, bet ir albumų viršeliuose. Apipavidalinimas iškart įveda į kosmoso, magijos, didybės ir smalsumą skatinančios nežinomybės tematiką. Kviečiame atrasti šio mėnesio ritmų rekomenduojamus įrašus ir toliau sekti ritmų naujienas!

25,00 €
Maksimalus prekės kiekis krepšelyje
45,00 €
Maksimalus prekės kiekis krepšelyje