Balandžio mėnesio VINILO RITMAI rekomendacija

Undercurrent (reissue) albumo nuotrauka Kind Of Blue albumo nuotrauka Come Away With Me (20th Anniversary Edition) albumo nuotrauka

Balandis VINILO RITMUOSE skamba improvizuotomis ir tuo pat metu harmoningomis džiazo melodijomis! Kol oras už lango nenuspėjamai keičiasi, o pavasario šiluma vis dar kukliai slepiasi už šaltojo sezono atgarsių, siūlome apsigaubti jaukia džiazo melodijų šiluma. Siūlome leistis į muzikinių atradimo kelionę skambant virtuoziškai trimito muzikai, netikėtiems gitaros bei pianino sąskambiams ir užburiančioms vokalo partijoms.

„Come Away With Me“ yra debiutinis dainininkės, dainų autorės ir pianistės Noros Jones albumas, atnešęs jai didžiulį pripažinimą ir šlovę. Debiutiniame albume stilingai derinant pop, džiazo ir soul muzikos stilius, jie tapo priimtini platesnei auditorijai ir atlikėja pavergė milijonus širdžių visame pasaulyje. Tuo tarpu 1962-aisias netikėto dueto, kurį sudarė pianistas Bill Evans ir gitaristas Jim Hall įrašytas albumas kviečia pažvelgti į džiazą visiškai kitu žvilgsniu. Instrumentinės muzikos ritmai yra neužgožiami mums taip įprastomis vokalinėmis partijomis, todėl galime pasinerti į melodijų vingius, paskęsti savo mintyse ir ramiai atsipalaiduoti skambant tikrai meistriškai atliktai muzikai. O visiškai autentiškai džiazo muzikos patirčai siūlomo rinktis trimito genijaus, improvizacinio džiazo virtuozo bei kompozitoriaus Miles Davis albumą „Kind of Blue“, kuriame skamba jau anksčiau minėto Bill Evans ir bendrapavardžio pianisto Gil Evans partijos. 

Visi trys albumai puikiai tinka, norint sukurti jaukią ir jausmingą atmosferą, pasinerti į muzikos grožį, mėgaujantis atokvėpio minutėle. Džiazo muzika yra puikus būdas užmegzti pokalbį, todėl rekomenduojame palepinti ne tik savo, bet ir savo svečių ausis tikrų džiazo muzikos genijų kuriamomis melodijomis. Tad neabejojame, kad šios vinilinės plokštelės ras vietą Jūsų kolekcijose, net jei iki šiol šis muzikos stilius nebuvo Jūsų pirmasis pasirinkimas.

22,00 €
Maksimalus prekės kiekis krepšelyje
23,00 €
Maksimalus prekės kiekis krepšelyje
33,00 €
Maksimalus prekės kiekis krepšelyje