Vasario mėnesio VINILO RITMAI rekomendacija

Cigarettes After Sex albumo nuotrauka (What's The Story) Morning Glory? (remastered) albumo nuotrauka AM albumo nuotrauka

Žiemai skaičiuojant paskutines dienas, leidžiamės į šiltus ir melodingus alternatyvaus roko muzikos ritmus. Atrinkome tris kritikų liaupsinamus albumus, kurie puikia reprezentuoja visų trijų grupių kūrybinį polėkį ir potencialą. Šiuose albumuose atsiskleidžia roko baladžių grožis ir tyrumas, nepriklausomos muzikos subtilumas ir dainų autorių nuoširdumas, kūriniuose tarsi apnuoginant savo sielas prieš klausytoją.

„(What's the Story) Morning Glory?“ muzika apibūdinama, kaip roko ir britiškojo pop‘so  derinys. Muzikos kritikai šio albumo kuriniuose įžvelgia nemažai užuominų į kitų autorių kūrybą. Tačiau be visa ko – išlaikomas OASIS savitumas ir originalumas, o kai kurių dainų žodžiai atskleidžia net itin asmeniškas kūrėjų gyvenimo detales. Būtent šiuo aspektu pasižymi „Cigarettes After Sex“ kūriniai. Dainų žodžiuose, tartum dienoraščio puslapiuose, nugula slapčiausi išgyvenimai ir prisiminimai apie draugus ar mylimuosius. Tuo tarpu „AM“ albumas sulaukė kritikų simpatijų dėl įtraukiančių ir net bauginančių muzikos ritmų, kurie gali būti ganėtinai tamsūs ir melancholiški, tačiau beprotiškai jaudinantys ir užburiantys.

Klausant visuose trijuose albumuose nugulusių kūrinių, norisi jaukiai įsitaisyti su puodeliu šilto gėrimo ir žiūrint pro langą į pamažu tirpstantį sniegą, svajoti apie pavasario atnešamą gamtos atgimimą. Klausant dainų autorių išpažintis, galime trumpam susimąstyti apie savo patyrimus, išgyventas (ne)laimingas meiles, sutiktus ir prarastus žmones. Leiskitės su mumis į paskutiniojo žiemos mėnesio ritmus, drauge su trimis nuostabiais alternatyvaus roko genijų – ARCTIC MONKEYS, CIGARETES AFTER SEX ir OASIS – įrašais ir atraskite savo muzikines patirtis.

30,00 €
Maksimalus prekės kiekis krepšelyje
36,00 €
Maksimalus prekės kiekis krepšelyje
30,00 €
Išparduota
22,00 €
Maksimalus prekės kiekis krepšelyje
29,00 €
Maksimalus prekės kiekis krepšelyje